Αρχική Πατητή τσιμεντoκονία
Εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας σε κουζίνες

Εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας σε κουζίνες

Για εσάς που αναζητάτε μια ξεχωριστή αισθητική πρόταση για την κουζίνα σας, η πατητή τσιμεντοκονία είναι σίγουρο ότι δεν θα σας απογοητεύσει. Το χυτό αυτό υλικό αποτελεί ιδανικό φόντο για κάθε είδους διακόσμηση, κλασική, παραδοσιακή, αλλά και μοντέρνα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης της στην κουζίνα είναι πως μπορεί να ενσωματώσει στην επιφάνειά της πολλά και διαφορετικά υλικά, όπως το πλακάκι, το βότσαλο, το γυαλί και το ξύλο και να αποδώσει μοναδικούς συνδυασμούς που χαρίζουν στο χώρο μια μοναδική κομψότητα.
Έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό φθαρμένα δάπεδα, παλιά πλακάκια σε πατώματα και τοίχους, σαθρές τσιμεντοκονίες, παλια μωσαϊκά, αναδεικνύοντας την λάμψη και την διαχρονική αξία τους στο χώρο σας.
Επιπλέον, η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί ένα εύχρηστο και εύπλαστο υλικό που σας δίνει  άπειρες δυνατότητες για να πετύχετε ξεχωριστές δημιουργίες γρήγορα, σίγουρα και οικονομικά.
Ο πάγκος της κουζίνας είναι αδιάβροχος και απόλυτα στεγανός, δεν φθείρεται από την συχνή τριβή και δεν επηρεάζεται από την θερμότητα των μαγειρικών σκευών. Τέλος, διευκολύνει την καθημερινότητά σας, καθώς δεν απαιτεί τακτική φροντίδα.

Περιηγηθείτε στο site μας, και επικοινωνήστε   μαζί  μας για  οποιαδήποτε  απορία  έχετε.
Οι  εξειδικευμένες  γνώσεις  μας,  θα  βοηθήσουν  ώστε  να  επιτύχουμε  την καλύτερη δυνατή  λύση  για τον  χώρο σας.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 210-27 76 838  &  210-27 95 567

Αποστολές των προϊόντων μας από την έδρα μας στην Αθήνα προς όλη την Ελλάδα.