Αρχική Κουζίνα Πλακάκια
Πλακάκια

Πλακάκια

Επιλέξτε τα πλακάκια της κουζίνας σας μέσα απο την ιδιαίτερα μεγάλη συλλογή μας, που θα καλύψει όλες τις επιθυμίες σας. Σε μεγάλες ή μικρές διαστάσεις, ψηφίδωτα, κλασσικά ή μίνιμαλ σχέδια, σε φωτεινές ή παστέλ αποχρώσεις, πανω από  150 σχέδια σας περιμένουν για να κάνετε την απόλυτα σωστή επιλογή.
Στην εταιρεία μας θα μπορέσετε να συνδυάσετε σωστά τα πλακάκια σας με μια μεγάλη ποικιλία από  νεροχύτες, απορροφητήρες και μπαταρίες κουζίνας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, που θα σας εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον δικό σας προσωπικό χώρο.
Κατά την επίσκεψή σας στο κατάστημα μας, καλό ειναι να έχετε μαζί σας δείγματα από τα ντουλάπια και τον πάγκο της κουζίνας σας, καθώς η επιλογή και ο συνδυασμός των ειδών για την κουζίνα εμπεριέχει πολλές φορές κινδύνους.
Η μακρόχρονη πείρα μας, η συνέπεια και η ειλικρίνεια που αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας είναι αυτά που εγγυώνται τις σωστές επιλογές σας.
Οι σειρές πλακιδίων κουζίνας που περιλαμβάνονται στο site μας είναι απολύτως ενδεικτικές, στην έκθεση μας θα μπορέσετε να επίλεξετε μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία τα πλακάκια που ταιριάζουν στο δικό σας προσωπικό στύλ.

 

Περιηγηθείτε στο site μας, και επικοινωνήστε   μαζί  μας για  οποιαδήποτε  απορία  έχετε.
Οι  εξειδικευμένες  γνώσεις  μας,  θα  βοηθήσουν  ώστε  να  επιτύχουμε  την καλύτερη δυνατή  λύση  για τον  χώρο σας.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 210-27 76 838  &  210-27 95 567

Αποστολές των προϊόντων μας από την έδρα μας στην Αθήνα προς όλη την Ελλάδα.

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>