Αρχική Φίλτρα Νερού - Eξοικονόμηση νερού-Οικοσυσκευές - Μικροέπιπλα
Εξοικονόμηση νερού

Εξοικονόμηση νερού

Το νερό είναι αναμφισβήτητα το υπέρτατο αγαθό που προσφέρει η φύση. Το νερό, όμως, δεν πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο.
Η έλλειψη νερού είναι ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Το νερό είναι ένα αγαθό που φαίνεται πως η φύση θα μας το δίνει όλο και σε λιγότερες ποσότητες, γι΄αυτό επιβάλλεται να το χρησιμοποιούμε σωστά και να περιορίσουμε τη σπατάλη του.Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων ότι το νερό, το βασικό αυτό στοιχείο της ζωής, είναι λιγοστό όχι μόνο σ΄ εμάς αλλά και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου και έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για εξοικονόμηση του.
Η πρόσβαση σε καθαρό νερό είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, εντούτοις το δικαίωμα αυτό το στερούνται εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ενώ οι ασθένειες από μολυσμένα νερά προκαλούν το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων κάθε χρόνο.
Έχουμε χρέος να το προστατεύσουμε και να το διαφυλάξουμε για τις επόμενες γενεές.
Τα αποθέματα νερού στο τόπο μας δεν είναι ανεξάντλητα για αυτό επιβάλλεται η σωστή χρήση αυτού του πολύτιμου αγαθού. Η εξοικονόμησή του μας αφορά όλους.
Ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να συμβάλει στην εξοικονόμηση του νερού με ορισμένες πολύ απλές και καθημερινές κινήσεις.
H προσπάθεια εξοικονόμησης νερού στο σπίτι  αποτελεί το πιο σημαντικό βήμα για τη διαμόρφωση μιας νέας στάσης απέναντι στη χρήση του νερού.
Σε συνδυασμό με τα συστήματα περιορισμού της ροής, μπορείτε  να εξοικονομήσετε νερό και να μειώσετε τα έξοδα σας χωρίς καμμιά απώλεια άνεσης.
1)Ελέγχετε τακτικά την υδραυλική εγκατάσταση στο σπίτι για έγκαιρη διάγνωση τυχόν διαρροής. Φροντίστε να διορθώσετε αμέσως τις βρύσες που στάζουν αφού μια ελαττωματική βρύση που στάζει μπορεί να σπαταλήσει περίπου 90 λίτρα νερού την εβδομάδα. Σε μηνιαία βάση σπαταλούνται 360 λίτρα και σε ετήσια βάση 4.700 λίτρα νερού.
2)Στο παλαιό σύστημα τουαλετών, καταναλώνονται περίπου 9 λίτρα νερού κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το καζανάκι. Η τοποθέτηση συστήματος με διπλή ροή εξοικονομεί περίπου 3 λίτρα σε
κάθε χρήση.
3)Αντικαταστήστε το κοινό "τηλέφωνο" ντους με "τηλέφωνο" εξοικονόμησης και πετύχετε σημαντική μείωση κατανάλωσης σε ποσοστό έως και 40%.
4)Ενημερώστε τους συνανθρώπους σας για τη σημασία της εξοικονόμησης του νερού, ώστε να χρησιμοποιούν τα νερό φειδωλά και προσεκτικά.

Τα είδη που περιλαμβάνονται στο site είναι ενδεικτικά, περισσότερες πληροφορίες στο κατάστημα μας.

Περιηγηθείτε στο site μας, και επικοινωνήστε   μαζί  μας για  οποιαδήποτε  απορία  έχετε.
Οι  εξειδικευμένες  γνώσεις  μας,  θα  βοηθήσουν  ώστε  να  επιτύχουμε  την καλύτερη δυνατή  λύση  για τον  χώρο σας.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 210-27 76 838  &  210-27 95 567

Αποστολές των προϊόντων μας από την έδρα μας στην Αθήνα προς όλη την Ελλάδα.