Η εταιρεία Σ & Ε Σαχπένογλου Ο.Ε ιδρύθηκε το 1969 από τον Γιώργο και την Ελευθερία Σαχπένογλου.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ειδών υγιεινής όπως: πλακάκια, λεκάνες, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες μπάνιου, ψηφίδες, υδρομασάζ, καμπίνες καθώς και αξεσουάρ οικιακού και επαγγελματικού – ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Το 1986 με την είσοδο στην επιχείρηση του Σάββα Σαχπένογλου, η εταιρεία προχώρησε στη λιανική πώληση, εισάγοντας προϊόντα από επώνυμους και καταξιωμένους οίκους της ευρωπαϊκής ένωσης.

Οι υπογραφές των επώνυμων οίκων που διαθέτουμε, προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις και παράλληλα υψηλή αισθητική, δημιουργώντας ξεχωριστούς και ιδιαίτερους χώρους.

Το σχεδιαστικό μας τμήμα είναι στην διάθεση σας για να καλύψει κάθε σας απαίτηση, καθώς και την απόλυτη εξυπηρέτηση σας μετά την πώληση (after sales service).

Η εταιρεία μας με την εμπειρία των 50 και πλέον ετών που την συνοδεύει, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου και μπορεί να σας καθοδηγήσει για κάθε απορία που έχετε για ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης, καθώς και σε τεχνικά θέματα που αφορούν προδιαγραφές υλικών αλλά και στην εύρεση συνεργείων τοποθέτησης.

Με αγάπη και μεράκι για την δουλειά μας διαλέγουμε τα ιδανικότερα υλικά για τον προσωπικό σας χώρο.