Αρχική Μπάνιο Πλακάκια Μπάνιου
Πλακάκια Μπάνιου

Πλακάκια Μπάνιου

Επιλέξτε τα πλακάκια του μπάνιου σας μέσα από την εντυπωσιακή ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων της συλλογής μας, και δώστε στον χώρο σας τον χαρακτήρα και το στυλ που εσείς θέλετε.
Κλασικό στυλ με ζεστές και γήινες απαλές αποχρώσεις, μοντέρνο με  ζωηρά έντονα χρώματα, μίνιμαλ με την απόλυτη πολυτέλεια της απλότητας σε ένα σύγχρονο μπάνιο.
Με μια απεριόριστη ποικιλία σε συνδυασμούς χρωμάτων, υλικών, υφών και διαστάσεων, δημιουργούμε διαχρονικά και αξεπέραστά μπάνια υψηλής αισθητικής, σε εντυπωσιακά  χαμηλές τιμές, σύμφωνες με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της εποχής μας.
Με τις γνωσεις μας στην εσωτερική διακόσμηση και την πείρα των 44 χρόνων που διαθέτουμε, σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης,και σας συμβουλεύουμε για κάθε απορία που έχετε σε τεχνικά θέματα που αφορούν την τοποθέτηση των πλακιδίων, τις προδιαγραφές των υλικών, και την εύρεση συνεργείων τοποθέτησης.
Ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και το προσωπικό ενδιαφέρον μας για τις λειτουργικές ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών μας, είναι η φιλοσοφία της εταιρείας μας, και με βάση αυτήν, δημιουργούμε ποιοτικά μπάνια συνδυάζοντας την λειτουργικότητα με το  άψογο αισθητικό design.
Οι σειρές πλακιδίων μπάνιου που περιλαμβάνονται στο site μας είναι απολύτως ενδεικτικές, στην έκθεση μας θα μπορέσετε να επίλεξετε μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία τα πλακάκια που ταιριάζουν στο δικό σας προσωπικό στύλ.

Περιηγηθείτε στο site μας, και επικοινωνήστε   μαζί  μας για  οποιαδήποτε  απορία  έχετε.
Οι  εξειδικευμένες  γνώσεις  μας,  θα  βοηθήσουν  ώστε  να  επιτύχουμε  την καλύτερη δυνατή  λύση  για τον  χώρο σας.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 210-27 76 838  &  210-27 95 567

Αποστολές των προϊόντων μας από την έδρα μας στην Αθήνα προς όλη την Ελλάδα.

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>